Valitettavasti EI! Ei vaikka saataisiin kuinka kova tiimihenki päällensä ja maalivahtipeli kulkee niin kuin odottaa voi.

NO mitä Suomelta puuttu?

1. Maalintekijät: Teemu Selänne on se niin sanottu "ykköspyssy" sitten tulee kohtalaiset "pyssyt" Hagman ja Tuomo Ruutu. Jos Lehtinen ei pysty pelaamaan  (toivottavasti ei), niin sitten Jokisen Jussi ehdottomasti lisäämään maalinteko voimaa (huh?! en olisi ikinä uskonut että kirjoitan Jussi Jokisesta noin ,mutta täytyy myöntää kaveri on "liekeissä" tällä hetkellä).

2.Henkilökohtainen taito: Sitä ei ole juuri nimeksikään poislukien maalivahdit ,mutta pysytään kentäpelaajissa. Usein tiukoissa peleissä ratkaisee yksilösuoritukset.Kuka voisi ratkaista pelin suomelle kovalla yksilösuorituksella kun sitä tiukassa paikassa vaaditaan?

- Saku- ja Mikko Koivu tekevät kovasti töitä ja ovat taitavia mutta kovuus ja laukaus puuttuu.Selänne hyvä laukaus,mutta ei paljon enää uskalla haastaa eikä ajaa maalille. Hagman,Miettinen ja Filppula vauhtia piisaa, mutta kovuus/rohkeus ja laukaus surkeaa luokkaa kaikilla.Tuomo- ja Jarkko Ruutu ovat röyhkeitä,rohkeita ja voimakkaita pelaajia,mutta liike ei ihan parhaasta päästä (ainakaan jarkolla).OJ laukoo paljon ja fyysisyyttäkin löytyy,mutta ei ole koskaan ollut mikään suuri ratkaisija, joko nyt? Peltonen loisti 1995 samanlainen temppu olisi maailman seitsemäs ihme. Oma veikkaukseni että  joku pakeista(rohkealla nousullaj a haastolla)Pitkänen,Timonen,Lepistö tai Niskala voisi olla se "RATKAISIJA" tiukassa pelissä.

3. Kovuus: Sitä ei ole vain riittävästi. Pakit on kevyitä samoin hyökkääjät (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) jotta voisimme pärjätä kovia maita kuten Kanada,Usa,Venäjä tai Ruotsi vastaan